de Samenwerkplaats
verbinden  verdiepen  ontdekken

de Sparringsclub 'fight the good fight!'


Je bent projectmanager of afdelingsmanager...

Je hebt naast het inhoudelijke werk oog voor wat er tussen mensen gebeurt. En je wilt je ontwikkelen op dat vlak. Sturen op teamdynamiek, herkennen en bespreekbaar maken van onderstroom, uit de groef komen als je vastzit met je team, of juist hoe je vandaag de basis legt voor flow in de toekomst.


Bij de Sparringsclub  werk je samen met collega-leiders aan je vermogen om jezelf met meer impact in te zetten in en voor je team. Casusgedreven, en met de nadruk op ervaren. De focus ligt op systemisch werk, persoonlijke & interpersoonlijke dynamiek & trainen van je eigen conflictvaardigheid. FIGHT THE GOOD FIGHT!


  • 1 jaar lang samen optrekken in een groep van maximaal 8 personen
  • 6 live ontwikkelsessies van 1 dagdeel, ervaringsgericht & casusgericht leren
  • Tussen sessies - samen online sparren, delen en steunen
  • 1 Vechtkunstclinic
  • Kosten - € 1.775,-


TRY OUTS  18 mei & 8 juni 

 psychologische veiligheid  & 

persoonlijke triggers

IK DOE MEE


 

Je gaat ontdekken dat je niet de enige bent. En dat scheelt. En dikke kans dat een ander perspectief je een nieuwe kijk op de zaak geeft. Als jij er als persoon anders in kunt staan, beïnvloed je direct de dynamiek in de groep.  We combineren het leren & sparren ook met een dosis fun en ontspanning. Een projectbezoek, samen eten & outdoor werken hoort bij het DNA van de Sparringsclub.

  • plaatje gedoe paars zondag
  • sparren 2
  • pexels-cottonbro-4754129Nieuwsgierig? Meld je aan voor de eerste 2 proeflessen om kennis te maken met de groep en met de eerste thema's. Locatie - de Samenwerkplaats.

Sessie 1  - woensdagochtend 18 mei -  psychologische veiligheid   en het effect van heldere werkkaders op teams.  

Sessie 2 - woensdagochtend 8 juni - Triggers & effect op teamdynamiek


 "Het heeft mij op een andere laag geraakt" - deelnemer 2019


Je lidmaatschap van 1 jaar start na de 2 proeflessen.  Stop je na de proeflessen dan betaal je slechts € 250,-IK DOE MEE
Bellen
Info
LinkedIn