de Samenwerkplaats
 voor verbinding en impact  

Poten in de klei & voorbij het zichtbare

Ik sta naast jullie en help om inzicht te krijgen in wat tegenhoudt en wat drijft. Ik ontrafel systemisch wat in de knoop zit. Wat wil het vervelende gedrag of probleem ons vertellen? Wat brengt het in beeld?  En wat maakt het misschien zo lastig om daarnaar te kijken? 

Ik ben een vakvrouw, en leer nog elke dag. In mijn rugzak zit 14 jaar aan vlieguren in het begeleiden van projectteams, afdelingen & tenderteams rond vraagstukken over sociale veiligheid, commitment en conflictvaardigheid. Dat is lang, en dan zie je veel. En toch is het elke keer weer anders. 

Ik begeleid MT's en directieteams in hun sturing op verandervraagstukken. Mijn ervaring in de bouwwereld deed ik ruim tien jaar op bij teamcoachbureau Motion Consult. Mijn opleidingswortels liggen bij het Systemisch werk van het Bert Hellinger Instituut en daarnaast bij Systems Centered Training waar ik deel ben van een doorgaande opleidingsgroep . En verder put ik uit Deep Democracy, Appreciative Inquiry & conflictcoaching van de School voor Coaching.  

 

Ik werk zo licht als mogelijk en zo diep als nodig. Dus geen oneigenlijke diepgraverij, maar wel met elkaar aangaan wat er in de weg zit.  Met mildheid, rake (rot)vragen en een lach! En misschien wel het belangrijkste uitgangspunt: jullie pad is van jullie! Ik ga niet op je stoel zitten, ook al nodig je mij daartoe uit. Mijn rol is een plek te creëren waar groei mogelijk is. De stappen zet je zelf!

 
Ik trek graag met je op!

E-mailen
Bellen
LinkedIn