de Samenwerkplaats
 voor verbinding en impact  

Je team smeden... richting flow

Flow... Moeiteloos... licht,... in verbinding.. iedereen is ok.  Iedereen kent de ervaring van werken in een goed geolied team. Jaren na afloop van het project hoor ik mensen er nog over. "Het was fantastisch, ging als vanzelf. Iedereen deed gewoon wat hij moest doen in een vloeiend samenspel. Ik moest daarna echt afkicken van het gevoel."


De vraagstukken in de Samenwerkplaats gaan over de route naar flow: dus bij de start over psychologische veiligheid. Elkaar echt leren kennen als mens. En de neuzen dezelfde kant op krijgen door helderheid over de opgave en de teamkoers. En wat later: hoe je kunt dealen met verschil van mening. Hoe je informatie benut die elkaar ogenschijnlijk tegenspreekt. Hoe je tegengeluid organiseert en benut. Ontwikkelfases die je doormaakt als groep voordat je de magie bereikt. Het is waardevol om als leider te weten hoe je een goed teamfundament smeedt en hoe je jouw rol goed en stevig oppakt. En zo de basis legt die sterk genoeg is voor de teamtaak of opgave. 


Ik loop graag met jou en jullie op in jullie teamontwikkeling! Vraag verkennen of gewoon sparren over een teamcasus? Neem dan contact op. Het heeft ons zeker een miljoen bespaard, dat durf ik best te stellen  - projectmanager ProRail lightrail Den Haag


TEAMVRAAG VERKENNEN


E-mailen
Bellen
LinkedIn